• 03
  • 02
  • 01

Natur & Gourmet Oplevelser

Kom ud i den flotte danske natur & nyd fantastisk gourmet mad

Hos 360º Adventure tilbyder vi ture ud i den flotte danske natur, hvor der vil blive serveret gourmet mad, der bliver tilbredt over åben ild, lavet af lejerens kok

Turene strækker sig som regel over et døgn ude i det frie i noget af Danmarks smukkeste natur. Vi udvælger hvert år nogle fantastiske og unikke naturområder rundt i Danmark. Turen vil gå forbi de lokale perler, så du ser det bedste af hvad Danmark har at byde på af ren natur. Efterfølgende sammensætter vi en menu med inspiration fra lokalområdet og etablerer et samarbejde med et lokalt bryghus. Disse elementer udspiller sig i et døgn med vandring, og kulinariske oplevelser, hvor du vil møde nye spændende mennesker og blive guidet og opvartet som på et 5 stjernet hotel.

Vandring & Gourmet konceptet fås også i særligt tilpassede udgaver til virksomheder eller private arrangementer.. Læs mere under "Virksomheder" eller kontakt os.. 

 

Vi tilbyder lige nu både Vandring- Kajak & Gourmet samt Vandring og yoga”.

Vandring & Gourmet

Vandring & Gourmet

Er du frisk på et døgn med friluftsliv i noget at Danmarks smukkeste natur, kombineret med forkælelse I form af lækker primitiv mad, tilberedt af professionelle kokke over åben ild, så er vores Vandring og Gourmet arrangement med garanti noget for dig.

Læs mere ...

Kajak & Gourmet

Kajak & Gourmet

Er du frisk på et døgn med friluftsliv på vandet og til lands i noget at Danmarks smukkeste natur, kombineret med forkælelse i form af lækker primitiv mad, tilberedt af professionelle kokke over åben ild, så er vores Kajak og Gourmet arrangement med garanti noget for dig.

Læs mere ...

Vandring & Yoga

Vandring & Yoga

Er du frisk på et døgn i skoven i godt selskab med vandring og yoga kombineret med forkælelse I form af lækker primitiv mad, tilberedt over åben ild, så er vores Vandring og Yoga arrangement med garanti noget for dig.

Læs mere ...

  • 04
  • 05
  • 06