• 03
 • 02
 • 01

Kajak & Gourmet

Kajak & Gourmet

Er du frisk på et døgn med friluftsliv på vandet og til lands i noget at Danmarks smukkeste natur, kombineret med forkælelse i form af lækker primitiv mad, tilberedt af professionelle kokke over åben ild, så er vores Kajak og Gourmet arrangement med garanti noget for dig.

Konceptet er i samarbejde med Tue Olesen fra OnAdventure en videreudvikling af vores kerneprodukt Vandring & Gourmet. Vi har udvælger hvert år nogle unikke naturområder, og tegner en ny rute gennem terrænet der snor sig forbi lokale natur-perler og vores hyggelige primitive lejrplads. Efterfølgende sammensætter vi en menu med inspiration fra lokalområdet og etablerer et samarbejde med et lokalt bryghus. Disse elementer udspiller sig i et døgn med kajakroning, og kulinariske oplevelser, hvor du vil møde nye spændende mennesker og blive guidet og opvartet som på et 5 stjernet hotel.

Program

Turen strækker sig over et døgn, og I vil ved tilmelding få tilsendt et særskilt og detaljeret program for netop jeres tur.

Dag 1: Roning fra formiddag til frokost, hvor vi går en kort tur i området og finder frem til en hyggelig picnic plet, hvor der bliver serveret forfriskende drikke og frisk smurte sandwich i hjemmebagt foccacia brød. Herefter roning til sen eftermiddag, hvor vi ankommer til lejren. I lejren bliver i indlogeret i Lavuu telte, imens duften fra det primitive køkken spreder sig. Har man lyst til at lære noget om primitiv madlavning, kan man deltage i processen, ellers kan man sidde og nyde et velfortjent hvil og lidt snacks, til aftensmaden og de lokale drikkevarer serveres.

Dag 2: Kokkene sørger for god og nærende morgenmad i form af en brunch, med alt der hører sig til. Efter vi har spist og pakket, venter sidste etape med roning og naturoplevelser. Vi returnerer til udgangspunktet ved eftermiddagstid, hvor der vil være noget forfriskende at drikke og lidt mad at køre hjem på.

Deltager krav

Du skal forvente at ro 4-6 timer om dagen. Der vil være indlagte pauser og mulighed for at splitte gruppen op og ro i forskellige tempier. Vi har mulighed for at samle dig op undervejs på ruten hvis du kommer til skade eller armene ikke er på toppen. Du skal medbringe personligt udstyr og samt sikkerhedsuydstyr jf. pakningslisten du modtager ved tilmelding. Vi sørger for telte, hængekøjer, transport af alt dit udstyr og bagage og alt hvad der skal bruges i forbindelse med bespisningen.

Tilmelding & Gavekort

Køb af gavekort: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Pris pr. deltager: 1500 kr. Inkl. Moms.*

Leje af kajak m. spraydeck, pagaj, pumpe og paddlefloat: 400 kr. Inkl. moms. Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Tilmeld dig her!Bestil et Gavekort!

 • Mariagerfjord

  Mariagerfjord - 25-26 maj 2019

  Tag med på en forsommertur med Kajak & Gourmet og få lidt sømil i armene og lækker mad i maven. Vi tager til Danmarks smukkeste fjord, Mariagerfjord og kommer undervejs til at oplevelse smukke bramslevbakker, både fra vandsiden men også som frokost plet. Undervejs vil Tue Olesen give dig lidt gode fifs til at optimere din roteknik, og der er vil være rig mulighed for at spørge om til råds om alt inden for stil og teknik. 

  Ønsker du at leje en kajak-pakke til turen? 

  Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere aftale - vi har nogle få kajakpakker til leje.

  Kajakpakken består af en kvalitetskajak i glasfiber fra Valley Sea Kayaks, incl. spraydeck, pagaj, svømmevest, pumpe og paddlefloat. 

  Din pris for kajakleje for hele turen kr. 500,- (normalpris kr. 600,-)

   

  Distance og hårdhed: 

  Turen byder på 2 dagsture på ca. 14 km. Fjorden giver os mulighed for at sejle i læ for det meste vind der måtte opstå. Som på alle vores andre ture, kan man blive samlet op undervejs, hvis man får ondt eller hvis en gammel skade springer op!

  P7290145
  P7290163
  P7300196
  P7290147

 • 04
 • 05
 • 06