• 01
 • 03
 • 02

Vandring & Gourmet

Vandring & Gourmet

Er du frisk på et døgn med friluftsliv i noget at Danmarks smukkeste natur, kombineret med forkælelse I form af lækker primitiv mad, tilberedt af professionelle kokke over åben ild, så er vores Vandring og Gourmet arrangement med garanti noget for dig.

Vi udvælger hvert år nogle unikke naturområder, og tegner en ny rute gennem terrænet der snor sig forbi de lokale perler og vores hyggelige primitive lejrplads. Efterfølgende sammensætter vi en menu med inspiration fra lokalområdet og etablerer et samarbejde med et lokalt bryghus. Disse elementer udspiller sig i et døgn med vandring, og kulinariske oplevelser, hvor du vil møde nye spændende mennesker og blive guidet og opvartet som på et 5 stjernet hotel.

Program

Turene strækker sig over et døgn, og I vil ved tilmelding få tilsendt et særskilt og detaljeret program for netop jeres tur.

Dag 1: Vandring fra formiddag til frokost, hvor der bliver serveret forfriskende drikke og frisk smurte sandwich i hjemmebagt foccacia brød. Herefter vandring til sen eftermiddag, hvor vi ankommer til lejren. I lejren slår vi hængekøjer og telte op, imens duften fra det primitive køkken spreder sig. Har man lyst til at lære noget om primitiv madlavning, kan man deltage i processen, ellers kan man sidde og nyde et velfortjent hvil og lidt snacks, til aftensmaden og de lokale drikkevarer serveres.

Dag 2: Kokkene sørger for god og nærende morgenmad i form af en brunch, med alt der hører sig til. Efter vi har spist og pakket, venter sidste etape med vandring og naturoplevelser. Vi returnerer til udgangspunktet ved eftermiddagstid, hvor der vil være noget forfriskende at drikke og lidt mad at køre hjem på.

Deltager krav

Du skal forvente at vandre mellem 15 og 18 km. om dagen. Der vil være indlagte timelige pauser, der sikker du for en god vandre oplevelse begge dage. Vi har mulighed for, at samle dig op undervejs på ruten, hvis du kommer til skade eller benene ikke er på toppen. Du skal medbringe personligt udstyr og godt fodtøj jf. pakningslisten du modtager ved tilmelding. Vi sørger for hængekøjer og evt telte, samt transport af alt dit udstyr og bagage og alt hvad der skal bruges i forbindelse med bespisningen.

Det siger vores gæster

“1000 tak til Asmus og Anya for nogle fantastiske oplevelser. Det kan være utaknemmeligt at skulle håndtere forventninger der på forhånd var skruet pænt højt op, men der klarede de to på ualmindelig kompetent og charmerende vis..

Godt gået begge to. I har fundet er helt utroligt koncept som jeg ønsker jer alt muligt held og lykke med. Håber at mange flere vil stifte bekendtskab med jer.

På gensyn til næste år..” Citat Lone Kyhl Jensen

Tilmelding & Gavekort

Pris pr. deltager: 1450 kr. Inkl. Moms.*

Tillæg på vintertur: 200 kr. inkl. Moms*

 

*Prisen indeholder overnatnings gebyr i nationalparker samt leje og vedligeholdelse af overnatnings udstyr. Prisen dækker ikke transport omkostninger til og fra destinationen.

 

Tilmeld dig her!Bestil et Gavekort!

 • Hals minitur

  Velkommen til en eftermiddag i vandringens og friluftslivets tegn.

  Vi mødes kl. 14.00 ved det store hvide bomuldstelt for enden af Færgevej. Herfra vandrer vi sammen ud i naturen omkring Hals og oplever noget af det bedste området her byder på. Undervejs vil guiden fortælle små historier fra lokalområdet.

  Undervejs holder vi en god lang pause, hvor der serveres kaffe, the, læskedrikke kage og frugt.

  Kl. ca. 17.30 er vi tilbage i lejren, hvor lejrens kok står ved bålet og er i fuldt sving med at tilberede os en lækker 3 retters menu. Til maden serveres en ølmenu fra det lokale microbryghus Bugtens Bryggeri. Øllene er selvfølgelig tilpasset de enkelte retter.

  Herefter er der aftenhygge og spisning. Maden serveres ved langbordet i vores store hyggelige bomuldstelt, hvor vi også har mulighed for at tænde op i to brændeovne i tilfælde af, at det bliver lidt køligt hen under aftenen.

  Pris 495 kr. pr. deltager
  Arrangementet afholdes torsdage i uge 28, 29, 30 og 31
  Torsdag d. 12 juli
  Torsdag d. 19 juli
  Torsdag d. 26 juli
  Torsdag d. 2 august

  Tilmelding senest om tirsdagen.

 • Privat tur

  Vandring & Gourmet - Privat tur

  Få din helt egen Vandring & Gourmet tur oplevelse, sammen med din familie, gode venner eller et fælleskab. 

  Vi arrangere private ture året rundt, destinationerne afhænger af årstid, men du kan ud fra turene der allerede er slået op, få en ide om hvor i landet vi tager hen i de forskeliige måneder. Turene kan skræder syes så de matcher jeres behov og kunnen, f.eks. hvis man ønsker at have mange børn med på tur, eller svagt gående personer. 

  Minimums gruppe størrelse er som udagangspunkt 12 personer. (Mindre grupper kan godt arrangeres men prisen er sat efter 12 personer.) 

  -Vi giver gruppe rabat ved grupper større end 14 personer!

   

  Kontakt os for mere information: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

  2
  4
  3
  1

 • Vintertur - Hald Ege

  Vintertur - 3-4 Februar 2018

  Tag med på en uforglemmeligt vinteroplevelse i området omkring Hald Ege og Dollerupbakker, hvor vi giver den alt, hvad den overhovedet kan trække på hyggebarometeret. I midten af lejren rejser vi et stort, brændeovns opvarmet bomuldstelt, hvor vi forkæler dig med en 4 retters gourmet menu! I lejren er der også en brændeovns opvarmet sauna til dem der har mod på at vinterbade, eller til dem der bare trænger til at blive varmet godt igennem! Der er ikke snegaranti på turen, men vi gør vores bedste for at nedkalde den! 

  Distance og hårdhed: 

  Turen byder på 2 lette dagsvandringer på ca. 15 km. i blandet terræn, som kan gennemføres af alle. Som på alle vores andre ture, kan man blive samlet op undervejs, hvis man får ondt eller hvis en gammel skade springer op!

  2
  1

   

 • Rold Skov

  Rold Skov - 9-10 Juni 2018

  Rold Skov er mest kendt for at være Danmarks største skov og for at rumme Rebild Bakker, som byder på en storslået udsigt. 

  Mindre kendt er det, at skoven faktisk også gemmer på nordeuropas største og mest vandrige kilder. Dem skal vi naturligvis besøge et par stykker af på denne tur.

  Derudover skal vi bl.a. vandre gennem den mystiske og deforme Troldeskov, forbi gravhøje og jordfaldshuller. 

  Lejren ligger meget idyllisk ved en skovsø, hvor der er mulighed for at sove i hængekøje med udsigt til søen. Der er et muldtoilet i tilknytning til lejrpladsen, og moderne toiletforhold ca 8 min. derfra.

  Distance og hårdhed: 

  Turen byder på 2 lette dagsvandringer på hhv. i blandet terræn, som kan gennemføres af alle. Som på alle vores andre ture, kan man blive samlet op undervejs, hvis man får ondt eller hvis en gammel skade springer op!

  IMG 1975
  IMG 2042
  IMG 2174

 • Nationalpark Skjoldungernesland - NYHED!

  Nationalpark Skjoldungernes Land - 11-12 August 2018

  Mere information om denne tur kommer snarest! 

   

  Distance og hårdhed: 

  Turen byder på 2 dagsvandringer på hhv. 17 og 16 km. i blandet terræn, som kan gennemføres af alle. Som på alle vores ture, kan man blive samlet op undervejs, hvis man får ondt eller hvis en gammel skade spring op.

   

  38-peter-helles-eriksen-skjoldungernes-land-avnsa
  IMG 0061

 • Nationalpark Mols Bjerge - NYHED!

  Nationalpark Mols Bjerge - 8-9 September 2018

  Mols Bjerge rummer noget af Danmarks mest unikke nature. Turen byder på afvekslende natur, hvor vi både vandrer oppe i højden med en enestående panorama udsigt over landskabet og havet, og langs smukke skovsøer i områdets skove og plantager. I bjergene har vi mulighed for at støde på vilde heste, kvæg og får som alle bidrager til naturplejen. Vi skal naturligvis også en smut omkring Agri Bavnehøj, som er områdets højeste punkt. 

  Vi overnatter i shelter eller hængekøjer i lejren ved den idylliske Ørnbjerg Mølle, som i øvrigt er Djurslands eneste fungerende vandmølle. Her løber Ulstrup Å forbi og giver mulighed for at dyppe tæerne i det svalende vand efter en lang dags vandring. Der findes et muldtoilet i tilknytning til lejrpladsen.

  Distance og hårdhed: 

  Turen byder på 2 lette dagsvandringer i blandet terræn, som kan gennemføres af alle. Som på alle vores andre ture, er der mulighed for at blive samlet op undervejs og kørt til lejren i tilfælde af at man får ondt, bliver for træt eller lignende.

   

 • Nationalpark Thy

  Nationalpark Thy - 25-26 August 2018

  I Nationalpark Thy's fortryllende smukke, rå natur, startede hele Vandring og Gourmet eventyret i 2015. Derfor har netop denne tur en helt speciel plads i vores hjerter, som med garanti smitter af på turen. På denne tur kommer man igennem en utrolig varieret natur, fra gammel havbund til idyllisk  klitplantage. Lejren ligger smukt placeret i et stykke plantage godt beskyttet for blæst, og med kun 3 minutters gang til Vandet Sø, hvori man finder noget af Danmarks absolut reneste badevand. Turen slutter på anden dagen på "Isbjerget", som er Nationalpark Thy's højeste punkt, hvorfra man på en god dag kan se helt til Hanstholm.

  Distance og hårdhed: 

  Turen byder på 2 dagsvandringer på hhv. 17 og 16 km. i blandet terræn, som kan gennemføres af alle. Som på alle vores ture, kan man blive samlet op undervejs, hvis man får ondt eller hvis en gammel skade spring op.

  3
  1
  5
  4

 • Læsø

  Læsø - 22-23 September 2018

  Tag med på en efterårstur med Vandring & Gourmet og få lidt efterårsvind i ansigtet samtidig med at du oplever Læsø’s klitplantage, smukke tanghuse og det berømte saltsyderi. Vi opretter lejr i centrum af klitplantagen, godt beskyttet af nåle- og løvskov, hvor vi forkæler dig med varme drikke og en 4 retters gourmet middag tilberedt over åben ild. Under middagen smager vi på lokale råvarer og lokalt brygget øl fra Læsø Bryghus.

  Distance og hårdhed: 

  Turen byder på 2 dagsvandringer på hhv. 17 og 16 km. blandet terræn, som kan gennemføres af alle. Som på alle vores andre ture, kan man blive samlet op undervejs, hvis man får ondt eller hvis en gammel skade springer op!

  IMG 2174
  IMG 2148
  1
  ls-salt

 • De Fynske Alper

  Ikke program lagt i 2018

  Turen til De Sydfynske Alper kunne lige så godt hedde turen til "De Idylliske Alper", for det er virkelig smuk natur vi oplever på forsommer-turen til det sydfynske. Udover Svanninge bakker kommer vi også forbi Danmarks største bindingsværk, et smukt marsk område, et træ taget lige ud af et H.C. Andersen eventyr og så oplever vi overdrevet, som er helt særligt for lige præcis denne del af Danmark.

  Lejren ligger meget beskyttet for vind og vejr, med mulighed for shelter overnatning samt med gode toilet forhold få minutters gang derfra.

  Distance og hårdhed: 

  Turen byder på 2 dagsvandringer på hhv. 17 og 15 km. i blandet terræn, som kan gennemføres af alle. Som på alle vores ture, kan man blive samlet op undervejs, hvis man får ondt eller hvis en gammel skade spring op.

  3
  5
  1
  2

 • Nationalpark Vadehavet

  Ikke program lagt i 2018

  På vores tur til Vadehavet, sætter vi fra fastlandet kursen mod Mandø ved ebbe. Vi krydser til fods og vi kommer bogstaveligt talt til at gå på havbunden. Tidevandet er et magisk naturfænomen, der er enormt betagende at opleve på tæt hold. Vadehavet tiltrækker et stort fugleliv, som vi vil få rig mulighed for at opleve, når vi krydser over og går rundt langs øens kyst. 

  Menuen er meget inspireret af lokal området, så der er naturligvis lam fra Vadehavet  på menuen, og lokale øl fra Mandø! 

  Distance og hårdhed: 

  Turen byder på 2 dagsvandringer på hhv. 17 og 16 km. blandet terræn, som kan gennemføres af alle. Som på alle vores andre ture, kan man blive samlet op undervejs, hvis man får ondt eller hvis en gammel skade springer op!

  2
  6
  4
  5

 • 04
 • 05
 • 06