• 03
 • 02
 • 01

Vandring og Yoga

Vandring og Yoga

31-01 august 2019

Er du frisk på et døgn i skoven i godt selskab med vandring og yoga kombineret med forkælelse I form af lækker primitiv mad, tilberedt over åben ild, så er vores Vandring og Yoga arrangement med garanti noget for dig.

Vi udvælger hvert år nogle unikke naturområder, og tegner en ny rute gennem terrænet, der snor sig forbi de lokale perler og vores hyggelige primitive lejrplads. På denne tur vandrer vi ca. 10 km om dagen i Rold Skov, hvor vi drikker vand fra kilderne og hører om egnens hekse, røvere og krybskytter. Til maden serveres en vinmenu tilpasset de enkelte retter. Disse elementer udspiller sig i et døgn med vandring, yoga og kulinariske oplevelser, hvor du vil møde nye spændende mennesker og blive guidet og opvartet som på et 5 stjernet hotel.

Program

Turene strækker sig over et døgn, og I vil ved tilmelding få tilsendt et særskilt og detaljeret program for netop jeres tur.

Dag 1: Vandring fra formiddag til frokost, hvor der bliver serveret forfriskende drikke og frisk smurte sandwich i hjemmebagt foccacia brød. Herefter vandring til eftermiddag, hvor vi ankommer til lejren.
I lejren er der mulighed for at deltage i en længere yogasession, mens duften fra det primitive køkken spreder sig. Har man lyst til at lære noget om primitiv madlavning, kan man deltage i processen, ellers kan man sidde og nyde et velfortjent hvil og lidt snacks, til aftensmaden

Dag 2: Dagen starter med morgenyoga, mens kokkene sørger for god og nærende morgenmad i form af en brunch, med alt der hører sig til.
Efter vi har spist og pakket, venter sidste etape med vandring, yoga og skønne naturoplevelser. Vi returnerer til udgangspunktet ved eftermiddagstid, hvor der vil være noget forfriskende at drikke og lidt mad at køre hjem på.

Deltager krav

Du skal forvente at vandre mellem 10-12 km. om dagen. Der vil være indlagt små yogaøvelser under vejs og timelige pauser, der sikrer at du får en god vandreoplevelse begge dage. Vi har mulighed for, at samle dig op undervejs på ruten, hvis du kommer til skade eller benene ikke er på toppen. Du skal medbringe personligt udstyr og godt fodtøj jf. pakningslisten du modtager ved tilmelding. Vi sørger for hængekøjer og evt telte, samt transport af alt dit udstyr og bagage og alt hvad der skal bruges i forbindelse med bespisningen.

Det siger vores gæster

“1000 tak til Asmus og Anya for nogle fantastiske oplevelser. Det kan være utaknemmeligt at skulle håndtere forventninger der på forhånd var skruet pænt højt op, men der klarede de to på ualmindelig kompetent og charmerende vis..
Godt gået begge to. I har fundet er helt utroligt koncept som jeg ønsker jer alt muligt held og lykke med. Håber at mange flere vil stifte bekendtskab med jer. På gensyn til næste år..” Citat Lone Kyhl Jensen

Tilmelding & Gavekort

Køb af gavekort: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Pris pr. deltager: 1590 kr. Inkl. Moms.*

*Prisen indeholder overnatnings gebyr i nationalparker samt leje og vedligeholdelse af overnatnings udstyr. Prisen dækker ikke transport omkostninger til og fra destinationen.

Tilmeld dig her!Bestil et Gavekort!

 • Rold Skov

  Rold Skov - den 31-01 august 2019

  Rold Skov er mest kendt for at være Danmarks største skov og for at rumme Rebild Bakker, som byder på en storslået udsigt. 

  Mindre kendt er det, at skoven faktisk også gemmer på nordeuropas største og mest vandrige kilder. Dem skal vi naturligvis besøge et par stykker af på denne tur.

  Derudover skal vi bl.a. vandre gennem den mystiske og deforme Troldeskov, forbi gravhøje og jordfaldshuller. 

  Lejren ligger meget idyllisk ved en skovsø, hvor der er mulighed for at sove i hængekøje med udsigt til søen. Der er et muldtoilet i tilknytning til lejrpladsen, og moderne toiletforhold ca 8 min. derfra.

  Distance og hårdhed: 

  Turen byder på 2 lette dagsvandringer på hhv. i blandet terræn, som kan gennemføres af alle. Som på alle vores andre ture, kan man blive samlet op undervejs, hvis man får ondt eller hvis en gammel skade springer op!

  IMG 1975
  IMG 2042
  IMG 2174

 • 04
 • 05
 • 06